Aramak istediğiniz workshopa yönelik bir kelime giriniz.
• Balık çorbası
• Limonlu pestolu çıtır levrek
• Paella (demo)
• Macar gulaş
• Taze baharatlı çoban kavurma
• Beef Wellington (demo)
• Granola cup
• Tiramisu cup
• Orman meyveli triffle
• Osso-Buco
• İstiridye Mantarlı Risotto
• Panzenella
• Gevrek yapımı teknikleri
• Bagel yapımı ve teknikleri
• Pretzel yapımı ve teknikleri
• Sushi pirinci hazırlanması
• Sushi roll
• İnside out roll
• Nigiri
• Napoliten makarna
• İtalyan usulü köfte
• Akdeniz salata
6-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLARIMIZ İÇİNDİR
• Katkısız pandispanya yapımı
• Ev yapımı Pastacı kreması yapımı
• Kremanın renklendirilmesi
• Yenilebilir kağıttan çiçek yapımı
• San Sebastian Cheesecake
• Linzer tart
TEKNİK BİLGİLENDİRME VE UYGULAMA
• Hamburger ekmeğinin yapımı
• Cheddar dolgulu klasik burger
• Fish burger
• Guacamole sos (demo)
• Kajun kaplı çıtır tavuk
• Quesedilla
• Patates cips
• Ev yapımı mayonez
• Salsa Sos (demo)
• Focaccia (kuru domatesli, biberiyeli)
• Mısır ekmeği
• Fransız baget ekmeği (demo)
• İstiridye mantarı ve taze baharatlarla lezzetlendirilmiş Risotto
• Kırmızı şarap soslu ızgara bonfile
• Çilekli kinoa salatası
• Katkısız pandispanya yapımı
• Ev yapımı pastacı kreması
• Krema renklendirme
• Yenilebilir kağıttan çiçek yapımı
• Taze makarna hamurunun hazırlanması
• Tagliatelli makarna kesimi
• Carbonara di mare ( deniz mahsüllü makarna )
* Cookie Cake Yapımı
* Cookie Cake Harf ile Şekillendirilmesi
* Cookie Cake Süslenmesi
• Belçika çikolatasının temperlenmesi
• Çikolata ile ilgili teknik bilgilendirme
• Fındık krokanlı bitter çikolata
• Karamel dolgulu çikolata (demo)
Özger TANIK – Kurucu / Eğitmen Şef
Şef olma yolundaki sırrın haritasını o çizer.
Harita mühendisliğinden aşçılığa kendini transfer etmiş fikirlerinin peşinden İspanya’ya kadar gitmiş, Ferran Adria ile çalışmış, moleküler gastronominin dibini sıyırmış, ülkesine dönmüştür. Amerikan futbolu sayesinde takım oyununu benimsemiş ve bunu en iyi şekilde mutfakta uygulamıştır. Coca Cola tutkusu öylesine büyüktür ki herkes bilir. Coca Cola koleksiyonu çığ gibi büyümekte ve müze olma yolunda ilerlemektedir.
Ahmet UĞURLU – Eğitmen Şef
Pastacılığın genetik olduğunun kanıtıdır.
Kendisi pastacılığın genetik olduğunun kanıtıdır. Mutfak malzemeleriyle oynayarak büyümüş, işi tam anlamıyla mutfağında öğrenmiştir. Arkeoloji mezunudur ancak babasının izinden gitmeye karar vermiştir. Swissotel Grand Efes İzmir’de pastane ekibinde yer almıştır. On bir yıllık bir bateri serüveni vardır. İş konusunda disiplinlidir, çalışırken adeta başka bir insan olur, ciddi bakışları yürek dondurur.
Emrah Köksal SEZGİN – Eğitmen Şef
O durdurulamaz bir ödül canavarı.
Kafasına koyduğunu yapar. Yarışmalarda bütün madalyaları toplamaktan çekinmez. Dünya Şefler Birliği WACS, Olimpiyat ve Dünya Kupası madalyaları gözleri kamaştırır, insanı kıskançlığın doruklarına sürükler. Akademik kariyeri, milli takım direktörlüğü ve bitmeyen temposuna rağmen başarılarına her geçen gün yenisini eklemekte. Biri ona dur desin.