TEMEL PASTACILIK EĞİTİMİ

Program Ücreti : 1400 TL

Temel pastacılık eğitimi pasta yapmayı tutku haline getirmiş herkes için hazırladığımız bir kurstur. Pastacılık alanında kendini geliştirmek isteyen herkes için hazırladığımız kursumuzda toplamda 5+1 hafta sürecek bir eğitim içeriği katılımcılara verilmektedir.

1. HAFTA
* UN İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER VE UNUN KULLANIMI
* ENDÜSTRİYEL MAYANIN KULLANIMI
* EKŞİ MAYA HAZIRLIĞI, MAYANIN BESLENMESİ VE EKMEK YAPIM TEKNİKLERİ (DEMO)
* TAHILLI EKMEK YAPIMI VE EKMEĞİN ÇEŞİTLENDİRİLMESİ
* MISIR UNLU EKMEK YAPIMI (GLUTENSİZ) (DEMO)
* KLASİK PASTANE POĞAÇASI YAPIMI

2. HAFTA
* EKŞİ MAYALIEKMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ (DEMO)
* KURABİYE YAPIMI İLE İLGİLİ TEKNİK BİLGİLER
* NANELİ VE BEYAZ PEYNİRLİ TUZLU KURABİYE
* DEREOTLU MAYASIZ POĞAÇA
*GEVREK (SİMİT) YAPIMI VE PİŞİRME TEKNİKLERİ (DEMO)
*PARÇA ÇİKOLATALI VE CEVİZLİ KURABİYE
*ANTEP FISTIKLI VE HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE (GLUTENSİZ) (DEMO)

3. HAFTA
* PROFİTEROL HAMURUNUN HAZIRLANMASI VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
* VANİLYALI KREMA YAPIMI VE ÇEŞİTLENDİRİLMESİ
* ÇİKOLATALI PROFİTEROL SOSUNUN YAPIMI
* KARAMELLİ BEYAZ ÇİKOLATALI PROFİTEROL SOSUNUN YAPIMI (DEMO)

4. HAFTA
* TART VE KİŞ HAMURUNUN HAZIRLANMASI VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
* TUZLU KARAMELLİ VE ÇİKOLATALI TART
* ISPANAKLI VE BEYAZ PEYNİRLİ KİŞ
*JELATİN KULLANIMI İLE İLGİLİ TEKNİK BİLGİLER VE BADEMLİ PANNACOTTA YAPIMI (DEMO)

5. HAFTA
* CHEESECAKE YAPIMI VE PİŞİRİLMESİ İLE İLGİLİ TEKNİK BİLGİLER
* VANİLYALI NEWYORK CHEESECAKE YAPIMI
* KEK PİŞİRME TEKNİKLERİ
* PARÇA ÇİKOLATALI VE FRAMBUAZLI MUFFIN YAPIMI
* KATKISIZ BADEMLİ PANDİSPANYA VE MEYVELİ PASTA YAPIMI (DEMO)

6. HAFTA
* KÖZLENMİŞ DOMATES ÇORBASI
* KEÇİ PEYNİRLİ ROKA SALATASI
* KIYMALI VE PEYNİRLİ SAMOSA
* EV YAPIMI BARBEKÜ SOSU İLE FIRINDA KUZU BUT (DEMO)

Yaklaşan Eğitim: 18 TEMMUZ 2017

Programlarımız

Şeflerimizi tanıyalım