TEMEL MUTFAK EĞİTİMİ

Program Ücreti : Eğitim Ücreti: 1700 TL

Temel mutfak eğitimi yemek yapmayı tutku haline getirmiş herkes için hazırladığımız bir kurstur. 5+1 hafta sürecek bu kursta ders programı içeriğine uygun olarak temel pişirme teknikleri ve mutfak ekonomisi eğitimi verilmektedir.

1. HAFTA
• Bıçak Kullanma Teknikleri
• Tavuk Porsiyonlama
• Tavuk Suyu Yapımı
• Piliç Topkapı
• Kung Pao Chicken
• Frittota

2. HAFTA
• Zeytinyağlı Ayvalı Yerelması
• Terbiyeli Kuzu Etli Şevketi Bostan
• Zencefilli Balkabağı Çorbası
• Sebzeli Kış Mücveri

3. HAFTA
• Çoban Kavurma
• Macar Gulaş
• Darülziyafe Köfte

4. HAFTA
• Patates Graten (Fransız Usulü)
• Karidesli Pancar Risotto
• Peynir Dolgulu Arancini
• Özbek Pilavı ( Demo )

5. HAFTA
• Sebzeli Ahtapot Sote
• Aromatik Suda Pişmiş Levrek Sarma
• Ekşi Krema Soslu Balık Köfte

6. HAFTA
• Taze Makarna Hamuru Yapımı
• Tagliatelli
• Dolgulu Makarna
• Lazanya ( Demo )

Yaklaşan Eğitim: 12 Mart 2019

Programlarımız

Şeflerimizi tanıyalım