TEMEL MUTFAK EĞİTİMİ

Program Ücreti : Eğitim Ücreti: 1200 TL

Temel mutfak eğitimi yemek yapmayı tutku haline getirmiş herkes için hazırladığımız bir kurstur. 5+1 hafta sürecek bu kursta ders programı içeriğine uygun olarak temel pişirme teknikleri ve mutfak ekonomisi eğitimi verilmektedir.

1. Hafta:
*Bıçak kullanma teknikleri
*Tavuk porsiyonlama
*Tavuk suyu yapımı
*Baharat ve taze otlarla kaplanmış fırında tavuk but
*Kremalı ananaslı tavuk sote
*Romesco soslu Patates Bravas
2. Hafta:
*Cheddar peynirli güveçte sebze graten
*Portakal aromalı zeytinyağlı pırasa
*Karnıyarık
*Fırınlanmış domates çorbası
3. hafta:
*Kuzu tandır(demo)
*Cheddar dolgulu, domates soslu köfte
*Kırmızı şarap soslu kuzu incik haşlama
*Patates püresi
4. hafta:
*Hint usulü yumurtalı pilav
*Ispanak,ricotta ve mozarellalı manicotti
*Güveçte ciğerli gömlek pilavı
5. hafta:
*Sebze dolgulu Tuzda balk
*Limon zest ve hardal aromalı çıtır balık
*Balık kokoreç
*Balık yahnisi
6.hafta:
*Havuçlu tarçınlı kek
*Parmesanlı cevizli ekmek
*Çikolatalı sufle (demo)

Yaklaşan Eğitim: 26 ARALIK 2017

Programlarımız

Şeflerimizi tanıyalım