PROFESYONEL PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİMİ

Program Ücreti : Stajlı Program: 16.000 TL / Stajsız Program: 15.000 TL

>Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi STAJLI PROGRAM

Bu mesleği tüm yönleriyle öğrenmek isteyen ve kariyerinde üst seviyelere gelmek isteyenler için hazırladığımız eğitim programı tamamen uluslararası standartlara uygun olarak öğrencilerimize verilmektedir. Tüm dünyada kabul edilen temel mutfak tekniklerinin hepsini verdiğimiz bu eğitimden mezun olan öğrencilerimiz profesyonel hayata ciddi bir bilgi birikimi ile girmiş ve mesleki kariyerine emin adımlarla başlamış olacaktır. Eğitimimiz toplamda sekiz ay sürmektedir, bu sürenin ilk dört ayı öğrencilerimiz için hazırladığımız profesyonel mutfağımızda uygulamalı eğitim alarak, kalanı ise restoran veya otellerde staj yaparak tamamlanır.

Öğrencilerimiz eğitim sonunda Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği sınavlara katılarak mezuniyet sertifikasını alma hakkına sahip olurlar.

>Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi STAJSIZ PROGRAM

Bu mesleği tüm yönleriyle öğrenmek isteyen ve kariyerinde üst seviyelere gelmek isteyenler için hazırladığımız eğitim programı tamamen uluslararası standartlara uygun olarak öğrencilerimize verilmektedir. Tüm dünyada kabul edilen temel mutfak tekniklerinin hepsini verdiğimiz bu eğitimden mezun olan öğrencilerimiz profesyonel hayata ciddi bir bilgi birikimi ile girmiş ve mesleki kariyerine emin adımlarla başlamış olacaktır. Eğitimimiz toplamda dört ay uygulamalı olarak sürmektedir.

facebooktwittergoogle_plus

Sabah Eğitimi 17 Temmuz 2017 - Pzt - Sal - Prş - Cuma 09:00/13:00
Kayıtlarımız başlamıştır.

01. Hafta

Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği
Maliyet Hesaplama, Tabak Sunumu
Mutfak Ekipmanları, Menü Planlama
Beslenme ve Satın Alma
Yemek Tarihi

02. Hafta

Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
Tuzlu Kurabiyeler
Tatlı Kurabiyeler

03. Hafta

Tatlı Kurabiyeler 2
Tartlar ve Paylar 1
Tartlar ve Paylar 2
Tartlar ve Paylar 3

04. Hafta

Ekmekler 1
Ekmekler 2
Uluslararası Ekmekler 1
Uluslararası Ekmekler 2

05. Hafta

Sandviç Ekmekleri
Yöresel Ekmekler 1
Yöresel Ekmekler 2
Baget ekmek

06. Hafta

Laminalı Hamurlar
Dökme Hamurlar
Mayalı Hamurlar
Pratik Sınav

07. Hafta

Kızartma Hamurları
Temel Pandispanya ve Klasik Pasta Yapım Teknikleri 1
Temel Pandispanya ve Klasik Pasta Yapım Teknikleri 2
Macaron

08. Hafta

HACCP
Merengler
Kekler 1
Kekler 2

09. Hafta

Aşçılık 1
Aşçılık 2
Aşçılık 3
Aşçılık 4

10. Hafta

Dekor Hamurları ve Soslar
Tabak Tatlıları 1
Tabak Tatlıları 2
Pratik Sınav

11. Hafta

Cheesecakeler 1
Cheesecakeler 2
Cheesecakeler 3
Cheesecakeler 4

12. Hafta

Geleneksel Pastalar 1
Geleneksel Pastalar 2
Geleneksel Pastalar 3
Modern Pastalar 1

13. Hafta

Modern Pastalar 2
Modern Pastalar 3
Modern Pastalar 4
Pratik Sınav

14. Hafta

Sütlü Tatlılar 1
Sütlü Tatlılar 2
Şerbetli Tatlılar 1
Şerbetli Tatlılar 2

15. Hafta

Şeker Hamuru 1
Şeker Hamuru 2
Şeker Hamuru 3
Şeker Hamuru 4

16. Hafta

Çikolata Yapımı
Çikolata Yapımı
Çikolata Yapımı
Final Sınav

01. Hafta

Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği
Maliyet Hesaplama, Tabak Sunumu
Mutfak Ekipmanları, Menü Planlama
Beslenme ve Satın Alma
Yemek Tarihi

02. Hafta

Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
Tuzlu Kurabiyeler
Tatlı Kurabiyeler

03. Hafta

Tatlı Kurabiyeler 2
Tartlar ve Paylar 1
Tartlar ve Paylar 2
Tartlar ve Paylar 3

04. Hafta

Ekmekler 1
Ekmekler 2
Uluslararası Ekmekler 1
Uluslararası Ekmekler 2

05. Hafta

Sandviç Ekmekleri
Yöresel Ekmekler 1
Yöresel Ekmekler 2
Baget ekmek

06. Hafta

Laminalı Hamurlar
Dökme Hamurlar
Mayalı Hamurlar
Pratik Sınav

07. Hafta

Kızartma Hamurları
Temel Pandispanya ve Klasik Pasta Yapım Teknikleri 1
Temel Pandispanya ve Klasik Pasta Yapım Teknikleri 2
Macaron

08. Hafta

HACCP
Merengler
Kekler 1
Kekler 2

09. Hafta

Aşçılık 1
Aşçılık 2
Aşçılık 3
Aşçılık 4

10. Hafta

Dekor Hamurları ve Soslar
Tabak Tatlıları 1
Tabak Tatlıları 2
Pratik Sınav

11. Hafta

Cheesecakeler 1
Cheesecakeler 2
Cheesecakeler 3
Cheesecakeler 4

12. Hafta

Geleneksel Pastalar 1
Geleneksel Pastalar 2
Geleneksel Pastalar 3
Modern Pastalar 1

13. Hafta

Modern Pastalar 2
Modern Pastalar 3
Modern Pastalar 4
Pratik Sınav

14. Hafta

Sütlü Tatlılar 1
Sütlü Tatlılar 2
Şerbetli Tatlılar 1
Şerbetli Tatlılar 2

15. Hafta

Şeker Hamuru 1
Şeker Hamuru 2
Şeker Hamuru 3
Şeker Hamuru 4

16. Hafta

Çikolata Yapımı
Çikolata Yapımı
Çikolata Yapımı
Final Sınav

Programlarımız

Şeflerimizi tanıyalım