PROFİTEROL VE EKLER KURSU

CHOUX HAMURU HAZIRLANMASI VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
VANİLYALI KREMA YAPIMI VE ÇEŞİTLENDİRİLMESİ
BELÇİKA ÇİKOLATALI ÇİKOLATA SOS YAPIMI(DEMO)
KARAMELLİ EKLER SOS YAPIMI (DEMO)
ÜCRET: 140 TL

Çeşitli dünya mutfaklarından hazırladığımız yemekler ile eğlenceyi bir araya getirerek misafirlerimizin hem güzel vakit geçirmelerini hem de restoranlarda sevdiği yemeklerin nasıl yapıldığını öğrenme şanı vererek farklı bir aktivite sunuyoruz.

Kursların içeriğine göre üç saat civarında sürek etkinliklerimizi profesyonel şefler önderliğinde katılımcıların yemeklerini kendi istasyonlarında hazırlama şansını vererek yapılan yemekleri en iyi şekilde öğrenmelerin ve iyi vakit geçirmelerini sağlıyoruz.

Tüm malzeme ve ekipmanlar İMSE tarafından karşılanmaktadır.